Наводнение застигна и района на ГКПП “Капитан Андреево”.На кадри от

...
Наводнение застигна и района на ГКПП “Капитан Андреево”.На кадри от
Коментари Харесай

НАВОДНЕНИЯТА У НАС: Силен порой удари и района на ГКПП “Капитан Андреево”

Наводнение застигна и региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево”.

На фрагменти от Meteo Balkans се вижда затрудненото придвижване на колите поради изобилния дъжд, валял в региона на граничния пункт.

Към момента придвижването на коли е обновено.

Временно българският пункт беше затворен, оповестяват турските медии.



" Поради изобилните превалявания в района на Одрин, има наводняване на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капъкуле ", което докара да прекратяване на пропускането през пункта. Бяхме известени в 22.30 на 02.09.2022, че е възобновено пропускането на вход и излаз от Турция за тежкотоварни коли и на вход в Турция за леки коли. Остава възпрепятствано прекосяването през пункта на излаз от Турция за леки коли ", оповестиха от Генерално консулство на Република България в Одрин.

Към сегашния миг службите за отбрана на популацията при бедствия и повреди работят по отводняването на пункта, написа DarikNews.

Препоръчваме на българските жители да обмислят различни направления през Граничен контролно-пропусквателен пункт Пазаркуле - Граничен контролно-пропусквателен пункт Кастанес (Гърция) и по-късно през Граничен контролно-пропусквателен пункт Ормени - Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Вайвода (Свиленград) или през Граничен контролно-пропусквателен пункт Хамзабейли - Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, като биха могли да получат настояща информация посредством дежурния телефон на ГК-Одрин за незабавни случаи с български жители в почивни и празнични дни е 0090 533 6298164.

Наложило се е към 25 автомобила, напускащи Турция, да бъдат изведени с влекач от водата.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР