„Навиците на успеха“ е нова документална поредица на Bulgaria Wants

...
„Навиците на успеха“ е нова документална поредица на Bulgaria Wants
Коментари Харесай

Стефан от „Фермата 7“ е първият гост в документалната поредица "Навиците на успеха"


„ Навиците на триумфа “ е нова документална поредност на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV. Тя ще се излъчва всяка събота в предаването „ Тази събота и неделя “ и ще показва навиците на сполучливите българи. Нейно лице е Емануела Толева, която ще ни среща с персони, които респектират със своите бизнес планове, оценки и достижения. Зрителите ще стават очевидци на персоналния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали основни в постигането на огромните им цели.

„ Идеята за рубриката е моя. С екипа на Bulgaria Wants You сме уверени, че триумфите и неуспехите ни произтичат от нашите привички. Независимо с какво се занимаваме, в случай че отстраним нездравословните привички и създадем потребни, ще развием доста по-добре нашия капацитет “, показа Емануела Толева.

„ Навиците са автоматизирани процеси и не мислиш за тях, тъй че пестиш сила за значимите задания. Последният добър табиет, който си създадох, е да спортувам постоянно. През зимата карам ски и сноуборд, през лятото играя плажен волейбол, а настрана отивам на фитнес, с цел да подкрепям добра форма “, описа ИТ предприемачът Стефан Григоров, който е първият посетител в рубриката.

Той ще бъде и преподавател на събитията, проведени от платформата Bulgaria Wants You на 26 март в Бургас и на 27 март в Пловдив. Входът за тях е безвъзмезден, само че искащите би трябвало да се записват авансово на уеб страницата на платформата.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР