Навършват се две години от катастрофата, в която загина Милен

...
Навършват се две години от катастрофата, в която загина Милен
Коментари Харесай

Навършват се две години от катастрофата, в която загина Милен Цветков

Навършват се две години от злополуката, в която почина Милен Цветков. През 2020 година точно на Великден журналистът загуби живота си, откакто джип се заби в колата му с 99 км/ч.

През март тази година обвиненият за гибелта на Цветков - Кристиан Николов, получи 9-годишна ефикасна присъда за ликвидиране по несъобразителност. Николов ще излежава наказването си при първичен общ режим. От продължителността на престоя му в пандиза ще се приспадне този в ареста и времето, прекарано под домакински арест.

Официално внесоха предлагането за улица на името на Милен Цветков

Милен Цветков бе едно от емблематичните лица в историята на NOVA. Преди да се причисли към екипа на медията, феновете го познават от ефира на Българската национална телевизия, където натрупа опит като кореспондент и водещ на новинарската емисия „ По света и у нас ”. 
През 2000 година е поканен в NOVA като водещ на „ Здравей, България ”. Именно той е индивидът, който слага началото на политическия утринен блок подобен, какъвто го познаваме през днешния ден. Милен Цветков първи вкара политическите изявленията рано заран, а също по този начин даде думата на феновете посредством откритата телефонна линия в ефир.

През годините поемаше разнообразни провокации в NOVA – с изключение на като лице на утринния блок, кариерата му включваше още водещ на предаването „ 60 минути с Милен Цветков ”, водещ на четвъртия сезон на Big Brother (през 2008 г.), а по този начин също и водещ на новинарската емисия на медията. След като за интервал от една година (от 2010  г. до 2011 г.) напуща NOVA, през 2011 година още веднъж се завърна в нейния ефир, само че към този момент като водещ на „ Часът на Милен Цветков ”. Милен Цветков бе прочут със своя провокативен и ексцентричен жанр, който в никакъв случай не оставяше феновете и събеседниците му безучастни. 

Една от последните му изяви беше на представянето на книгата на Асен Агов преди към месец. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР