Националният тим на Швейцария разгроми като домакин с 4:0, в

...
Националният тим на Швейцария разгроми като домакин с 4:0, в
Коментари Харесай

Швейцария ни разгроми за полувреме и се класира за Мондиал 2022

Националният отбор на Швейцария разгроми като хазаин с 4:0, в мач от последния кръг на международните квалификации. Всичките попадения в дуела в Люцерн паднаха през второто полувреме.

Ноа Окафор от доста близка отдалеченост осъществя в 48-ата минута. Рубен Варгас с топовен шут в 57-ата повиши на 2:0 за " кръстоносците ". А Седрик Итен от близка отдалеченост в 72-ата минута осъществя за 3:0 за домакините. Ремо Фройлер с изстрел от към 18 метра вкара в добавеното време на срещата за крайното 4:0.
Швейцария - България: Жесток призрачен сън за " лъвовете " или потрес за " кръстоносците "?
Българският народен тим по футбол може и да няма късмет да се класира на Световното състезание по футбол през 2022 год...

Два гола на швейцарците бяха анулирани заради засада, а на два пъти гредата оказа помощ на нашите при рискови изстрели на домакините. В другия мач довечера от група " С " Северна Ирландия и Италия приключиха наедно 0:0 в Белфаст. Така актуалният европейски първенец се класира на второ място в групата и ще би трябвало да играе баражи, с цел да взе участие на Мондиал 2022 в Катар. Адзурите имат 16 точки в крайното класиране, Северна Ирландия е с 9 и приключва на 3-ата позиция. Нашите национали са с 8 пункта и са четвърти, Литва е на последното 5-о място с 3 точки. А Швейцария завоюва 18 точки и се класира за Мондиала идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР