Националният щаб за гражданска защита на Хърватия съобщи днес, че

...
Националният щаб за гражданска защита на Хърватия съобщи днес, че
Коментари Харесай

За държавните служители в Хърватия ковид сертификатът става задължителен

Националният щаб за гражданска отбрана на Хърватия заяви през днешния ден, че от 15 ноември се уголемява потреблението на зелени документи, които стават наложителни за ползвателите и чиновниците в публичните и държавните институции.

Страната разгласи през днешния ден следващ връх от 6 932 нови случая.
 Увеличава се търсенето на служащи със зелен документ Увеличава се търсенето на служащи със зелен документ
Зелен документ се изисква във от ден на ден от обявите за работа. Това сочи разбор за октомври на най-голямата онлайн платформа за карие...

„ За да се спре разширението на инфекцията е належащо да се работи в три направления: да се реализира по-широка имунизация, да се лимитират събиранията и да се реализира по-голяма сигурност при осъществяването на действия, които няма да бъдат лимитирани ”, съобщи началникът на Генералния щаб Давор Божинович.

Потвърждение за имунизация, преболедуване или отрицателен тест ще бъдат наложителни от средата на месеца за всички чиновници в държавните и публичните институции, както и за жителите, които ще употребяват техните услуги и ще влизат в пространствата им.

Ако няма усъвършенстване на обстановката, от 4 януари ще се вкара коронавирус уверение, което ще се издава единствено на имунизирани и оздравели от COVID-19, само че не и на хора, които са се тествали.

С новото решение, което влиза в действие от на следващия ден, щабът ще ограничи в допълнение събирането на хора на закрито и навън.
 В църквите в Гърция единствено със зелен документ? В църквите в Гърция единствено със зелен документ?
Гръцката Коалиция на радиалната левица (СИРИЗА) разгласи в сряда, че ще внесе корекция, която ще задължи миряните да показват отрицателен...

От на следващия ден се не разрешават всички обществени събирания в затворени пространства на повече от 50 индивида, като се изключи притежателите на коронавирус документ, само че остава условието за носене на маски и съблюдаване на отдалеченост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР