Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд не скри емоциите си

...
Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд не скри емоциите си
Коментари Харесай

Датският селекционер през сълзи за Кристиан и играчите

Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд не скри страстите си след случилото се със звездата на неговия тим Кристиан Ериксен. Футболистът колабира на терена в края на първото полувреме на мача с Финландия и лекарите дълго се бориха за живота му.

 Хюлманд не скри страстите си на конференцията след дуела, който бе изгубен с 0:1. „ Много тежка вечер, в която всички си припомнихме кои са най-важните неща в живота. Важните неща са смислените връзки, околните ни хора, фамилията и приятелите. Всички наши мисли са с Кристиан и фамилията му. Възхитен съм от реакцията на тима, не ми стигат думите да го изразя “, сподели през сълзи селекционерът.

„ Много се гордея от тях, от държанието им един към различен. Кристиан е един от околните ми другари. Имахме избор дали да доиграем мача през днешния ден или в неделя, само че играчите взеха решение да продължим, откакто разбрахме, че Кристиан е в схващане и устойчиво положение. Невероятно е, че те излязоха и доиграха мача. Всички бяха прочувствено сринати “, разяснява още Хюлманд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР