Националният селекционер Младен Кръстаич и един от помощниците му Стефан

...
Националният селекционер Младен Кръстаич и един от помощниците му Стефан
Коментари Харесай

Кръстаич от Разград до Пловдив - ще гледа трети мач за два дни

Националният селекционер Младен Кръстаич и един от помощниците му Стефан Янкович ще участват през днешния ден на мача сред Локомотив (Пловдив) и Левски, който ще се играе на стадиона в парк " Лаута " в Града под тепетата. Срещата е с начален час 20.00 часа и опълчва 4-ия и 6-ия в шампионата.

В състава на Левски има много играчи, които досега заслужаваха доверието на националния треньор, който се пробва да построи млад и перспективен отбор за бъдещето. Такива са Филип Кръстев, Андриан Краев, а преди този момент и Илиян Стефанов.
 Кръстаич се пречупи, вика Чочев в националния тим
Кръстаич се пречупи, вика Чочев в националния тим

Ивайло продължава да играе на високо ниво

Въпросният дуел е трети в натоварената стратегия на Кърстаич през уикенда, която стартира с наблюдаване на младите гении на България от набор 2009, взели участие на шампионата, проведен от БФС в Бояна. След това той хвърча до Варна, където седна на трибуните на стадион " Тича " и изгледа срещата сред Черно море (Варна) и ЦСКА 1948. Веднага по-късно треньорът на " лъвовете " и помощникът му отпътуваха за Разград, където изгледаха " гвоздея на кръга " сред Лудогорец и ЦСКА. Въпросните четири тима пък са цялостни с най-вече национали, получили доверието на треньора в последните лагери.

Но наблюдението на мачовете на треньора не стопира до тук и той ще акцентира на гледане на видео на български мачове и на такива в чужбина, където има наши играчи. В диалог с хората от управата на БФС някогашният бранител на Шалке 04 и Вердер е подсигурил, че в националния тим вратите са отворени за всеки, който покаже добра форма, неизменност и израстване. Самият той търси всевъзможни благоприятни условия за построяването на боеспособен и конкурентен отбор.

В същото време селекционерът и хората от щаба му не престават с усиленото проучване на цялостната база данни с български футболисти, работейки и интензивно и по листата за идните две Евроквалификации. България гостува на Литва в третия си мач от група G на 17-и юни, а три дни по-късно посреща Сърбия в Разград. Нашите стартираха с две провали, само че в този момент Кърстаич е извънредно окуражен за позитивни резултати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР