Националният селекционер Георги Дерменджиев разказа как навремето Ивайло Петев го

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев разказа как навремето Ивайло Петев го
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Лудогорец вече е клуб над средното европейско ниво

Националният селекционер Георги Дерменджиев описа по какъв начин преди време Ивайло Петев го е поканил на работа в Лудогорец. След това експертът се върна към мачовете от Шампионската лига с " орлите ".

" Как се озовах в Лудогорец ли? Ивайло Петев ми се обади и ме предложения. Бях в Пловдив. Попита ме: " Искаш ли да дойдеш при мен в Разград? Ще се прави тим, планът е доста добър ". Веднага му отговорих, че съм навит, само че единствено да ми каже по какъв начин да стигна до Разград. Така стартира всичко. Не е нито случка, нито премеждие. Това е нещо с доста огромна стойност. Много хора не желаят да отдадат значение на това нещо, само че единствено си помислете каква база се направи в Разград, стадион, който дава отговор на европейските условия - с персонални средства на братя Домусчиеви. Не е като в другите градове, където всеки мрънка: " Искаме това, желаеме това, нямаме това, нямаме това ". Не желая да осъждам никого, само че когато има коментар, би трябвало и да се съобразяваш какво приказваш.  Лудогорец - Реал Мадрид 1:2 @@@
Случващото се в Разград би трябвало да бъде за образец. Лудогорец към този момент е над междинното европейско равнище - като клуб и като ръководство. Има екип, разсъдък на екипа, има притежатели, които имат вяра на екипа, отпускат средства за селекция. Постепенно играчите натрупват рутина с годините, което е доста значимо. Вече даже не се тормозят, когато излизат на терена против Реал Мадрид. Знаете, че и с Пари Сен Жермен играхме, направихме 2:2 в Париж. Мачове с Ливърпул, Арсенал, с Базел - това са мачове, които остават в историята. Ние излизахме да играем като еднакъв с еднакъв, даже и против Реал ", сподели Дерменджиев пред " Блиц ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР