Националният съвет на реши да смени ръководството на БСП-София и

...
Националният съвет на реши да смени ръководството на БСП-София и
Коментари Харесай

Ченчев: БСП не се страхува от избори 2 в 1

Националният съвет на реши да смени управлението на БСП-София и БСП-Бургас. 

" Народно събрание не реши да смени управлението на БСП-София, а социалистите - членовете на БСП-София. Още по време на взимането на решението от Градския съвет, решението, което Таков загатва постоянно, е това, че Градският съвет го е упълномощил - имаше 34 гласа " за ", 17 " срещу " и 1 " въздържал се ". Това е предоставяне на опция на социалистите да кажат ", коментира депутатът от " за България "  Иван Ченчев в студиото на  " България заран ". 

Той удостовери, че напрежението се е основало основно към поддръжката на общинските съветници за Цветомир Петров като ръководител на СОС. 

" Не зачетоха решение на Националния съвет, социалистите трябваше със започване на това съвещание да повдигнат Диана Томова за ръководител. Те гласоподаваха за човек на тези, които рязаха Паметника на Съветската войска и ядоха тортите. Малко по-късно се оповестиха против тях и влязоха в ръководство с ГЕРБ в комисиите - тези хора са със свалено доверие ", съобщи националният представител.

Според него общинските съветници не е трябвало да се боят от нови избори в столицата и е било редно да отхвърлят предложенията за постове.

" В народен мащаб 5 пъти отидохме на избори, имахме доста оферти и бяхме изкушавани да влезем в национална сглобка. Какво неприятно имаше да влязат те в избори? Ако на следващия ден ръководителят на Общинския съвет хвърли оставка, този техен ход къде отива? ", попита Ченчев.

Правилен ход, по думите му, е било за ръководител на СОС да бъде определен най-възрастният общински консултант - тогава поддръжката щяла да стъпи върху принцип.

Пред Bulgaria ON AIR той уточни, че не се опасява от избори 2 в 1, даже в противен случай:  " Тази сглобка би трябвало да се разглоби. Виждаме решения на мрачно, даже в парламентарни комисии - да вземем за пример за боеприпасите за Украйна. "

Оценката, която депутатът от даде на държавното управление, е " Слаб 2 ".

" Те не са приключили и периода. Един бранш да се е трансформирал? Нещо за популацията да се е направило?  Няма политики за хората, не се приказва за нищо друго, с изключение на за постове и позиции ", настоя Ченчев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР