Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, защото

...
Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, защото
Коментари Харесай

Президентът: ЗДвП трябва да се спазва, защото е написан с кръв

„ Законът за придвижване по пътищата би трябвало да се съблюдава, тъй като е написан с кръв и да се съблюдава, изключително от политиците, които би трябвало да дават образец за съблюдаване на закона и в живота, и в политиката “. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев При конфликта почина лидерът на цивилният автомобил.

„ Аз в никакъв случай не съм казвал на моите водачи да карат по-бързо. Те са експерти и те преценят. Специално за придвижване по пътищата не се меся в работата им, тъй като са високоподгетвени експерти. Радев добави, че през годините е имало и други произшествия с НСО и, че не вижда смисъл за промени в управлението на службата.

Той разяснява и тематиката за

„ На фона на всички нелепи промени в Конституцията, които бяха осъществени имаше и едно позитивно нещо и това е че Народното събрание остава да работи от самото начало и да реализира надзор върху изпълнителната власт “, сподели Радев и добави „ Видяхме Народното събрание, че нито работи, нито реализира надзор. Това, което най-вероятно ще се получи е да бъде употребен Народното събрание за предизборна естрада “.

Чуйте прикачения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР