Националният съвет на Продължаваме промяната определи Константин Бачийски за кандидат

...
Националният съвет на Продължаваме промяната определи Константин Бачийски за кандидат
Коментари Харесай

Константин Бачийски е кандидатът за кмет на Продължаваме промяната в Бургас

Националният съвет на " Продължаваме промяната " дефинира Константин Бачийски за претендент за кмет на идните локални избори в Бургас. Решаващи за избора се оказаха престижът и безупречната известност на бургаския депутат, оповестиха от бургаската конструкция на партията.

 

Със своето решение от " Продължаваме Промяната " засвидетелстваха за следващ път доверието и поддръжката към кандидатурата на Бачийски. 

 

Като общински консултант и депутат Константин Бачийски построи име на визионер с хрумвания за развиването на Бургас и района, както и на хладнокръвен герой против редица корупционни схеми в региона и в страната, означават от партията.

 

Очакванията са към него да се образува и мощна листа от претенденти за общински съветници.

 

Протягам ръка към всички бургазлии, които освен желаят промени, само че и са подготвени да ги провокират и да бъдат част от тях. Заедно ще преобразим Бургас и ще го превърнем в едно неповторимо място за живот и професионално развиване, разяснява претендентът за кмет, представен в известието.

 

Константин Бачийски е депутат от " Продължаваме промяната - Демократична България " в 49-ия парламент. Член е на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и публичен ред, по предварителна защита и противопоставяне на корупцията и по превоз и известия. Бил е народен представител и в 47-ото и в 48-ото Народно заседание. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР