Националният превозвач България Еър“ е първата авиокомпания на нашия пазар,

...
Националният превозвач България Еър“ е първата авиокомпания на нашия пазар,
Коментари Харесай

България Еър“ дезинфекцира самолетите си с ултрамодерна UV технология

 Националният транспортьор " България Еър “ е първата самолетна компания на нашия пазар, която вкарва в употреба нова извънредно съвременна и новаторска UV технология за стерилизация на самолетите си. От началото на ноември, в допълнение към досегашната стерилизация със сертифицирани препарати и с цел да обезпечи на пасажерите си най-висока степен на отбрана и комфорт при пътешестване, предивсекиполетпомещенията в самолетите ще бъдат обработвани и със особено основана за задачата системасултравиолетовилъчи (UV) - HoneywellUV Cabin System II. Технологията потвърдено унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Машината е приспособена особено за авиацията по сходство на системата за стерилизация с UV лъчи, която се употребява в лечебни заведения и Коронавирус отделения. Тяразполага с разтегателни UV рамена, коитообработватседалките, повърхностите и кабините на самолета, без да употребяват почистващихимикали.Труднодостъпните места в самолета също могат да бъдат дезинфекцирани с помощта на преносима лампа.По този метод, след обработка с машината, пасажерите могат да се качат в напълно безплоден салон.

" Приоритет на националния транспортьор постоянно е било да предлага на клиентите си сигурен и удобен полет. Затова и от началото на пандемията поставяме изключителни грижи за дезинфекцията на борда на самолетите си. Въвеждането в употреба на новата машина е следващата стъпка в тази посока, като по този метод стремежът ни е да предложим най-висока степен на сигурност на пасажерите ни “, изясни изпълнителният шеф на " България Еър “ Христо Тодоров.

Машината е въведена в употреба към този момент от международния транспортьор Qatar Airways, а " България Еър “ е единствената самолетна компания, изпълняваща полети на нашия пазар, която стартира да я употребява за стерилизация на самолетите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР