Бивш министър консерватор критикува факта, че статия за серийния убиец

...
Бивш министър консерватор критикува факта, че статия за серийния убиец
Коментари Харесай

Консервативният депутат критикува забраната на статия за Луси Летби в Обединеното кралство като „неподчинение на откритото правосъдие“

Бивш министър реакционер подлага на критика обстоятелството, че публикация за серийния палач на деца Луси Летби не е налична за четене в Обединеното кралство, т.к. той твърди, че това е " на инат на откритото правораздаване ".

Статията, оповестена в списание New Yorker, слага под подозрение доказателствата, употребявани в процеса, който осъди Летби за убийството на седем бебета и опитите за ликвидиране на други шест. Сър Дейвид Дейвис прикани държавното управление да преразгледа правосъдната заповед, която блокира достъпа на тези в Обединеното кралство до публикацията.

Депутатът от Haltemprice и Howden сподели на Commons: „ Вчера списание New Yorker разгласява 13 000 думи следствие на процеса Луси Летби, което повдигна големи опасения по отношение на логиката и компетентността на статистическите доказателства, които бяха централна част от този развой.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Вътре в злите претекстове на майчинството „ Ангелът на гибелта “ здравна сестра Луси Летби, която умъртви седем новородени бебета

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР