Националният по футбол на ще се изправи срещу в контролна

...
Националният по футбол на ще се изправи срещу в контролна
Коментари Харесай

Лъвовете излизат срещу Украйна в предпоследен мач за годината

Националният по футбол на ще се изправи против в контролна среща през днешния ден от 19:30 часа българско време. Приятелската среща, която ще е предпоследен мач за " лъвовете " за тази година, ще се играе в Одеса.

На 15 ноември, понеделник, нашите гостуват на Швейцария в последна международна подготовка от група С от 21:45 часа българско време.

Националният селекционер Ясен Петров призна, че ще направи много ротации в състава си за двата мача, само че тимът ще търси победа.
свързани новини3818на 01.11.2021
" И двата мача са доста съществени, настроението е чудесно. Много съществени съперници – и Украйна, и Швейцария, уповавам се на положително показване. Нашето предпочитание, ние като треньорски щаб, желаеме да побеждаваме. Дай Боже да вземем максимума от всяка среща, само че в последна сметка не знаем по какъв начин ще се развият мачовете. 24 индивида сме, всички са окей – другите тимове също имат проблеми, ние в никакъв случай не се оправдаваме – да, липсват играчи, които бяха с нас на предходния лагер-сбор. При всички положения ще създадем ротации – ще дадем късмет на огромен брой играчи “, разяснява Петров при заминаването на отбора през вчерашния ден за Одеса.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР