Националният отбор по волейбол на България за юноши под 17

...
Националният отбор по волейбол на България за юноши под 17
Коментари Харесай

Десислава Величкова: Ще дадем всичко от себе си, защото финалът е един

Националният тим по волейбол на България за юноши под 17 години се класира за финала на европейското състезание в Черна гора. На полуфиналите нашите момчета се постановиха изрично над Испания с 3:0 гейма. Българите ще спорят за златото с Италия. Двубоят е през днешния ден от 20:00 часа българско време.

" Италия има доста класен тим, възможностите ни против тях в разногласието за купата са 50/50. Те имат доста добър тим, готови са тактически и са доста добре поставени ", разяснява селекционерът на отбора ни Десислава Величкова.

Величкова бе извънредно удовлетворена от представянето на своите състезатели на полуфинала против Испания. Тя съобщи за BGvolleyball.com, че момчетата са вярвали в своите благоприятни условия и са надиграли испанците с по-голямо предпочитание за победа.

" Момчетата бяха страхотни. Това, което говорихме и бяхме подготвили за мача, го извършиха. Спазиха тактическата дисциплинираност и надиграха безапелационно противника. Вярвахме, че можем да победим на полуфинала. Това беше вътрешна настройка на тима. Говорихме си преди дуела, вярвахме и го направихме. Радостта е огромна. Всички сме доста щастливи от класирането ни за край ", съобщи треньорът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР