Националният отбор по спортна гимнастика за мъже проведе подиум преди

...
Националният отбор по спортна гимнастика за мъже проведе подиум преди
Коментари Харесай

Гимнастиците проведоха подиум тренировка преди Европейското

Националният тим по спортна гимнастика за мъже организира подиум преди началото на Европейското състезание в турския курорт Анталия. Уредите в залата изпробваха Йордан Александров, Божидар Златанов, Теодор Трифонов и братята Еди и Кевин Пеневи.

Официалната подготовка изгледаха съдиите Здравко Куртев и Сергей Стоянов, както и ръководителите на делегацията Красимир Дунев, президент на БФ Гимнастика и Йордан Йовчев, общоприет секретар на централата.

Състезателите ще бъдат извеждани от Милко Танкушев, старши треньор на националния тим и от Дмитрий Иванов.

Шампионатът стартира по стратегия на 11 април. Българите започват от 14.00 часа във втори поток на квалификациите дружно със Словакия, Монако, Албания, Люксембург, Испания, Литва, Кипър, Израел, Португалия, Белгия, Полша, Гърция и Румъния.

По решение на треньорския щаб Йордан Александров, Божидар Златанов и Кевин Пенев ще играят многобой, Еди Пенев ще се състезава на земя и на прескок и вероятно на успоредка, а  Теодор Трифонов ще заложи на успоредка, на висилка, на кон с гривни и на халки.

Регламентът на надпреварата дефинира на всеки апарат да играят по четирима състезатели, а за отборното се взимат трите най-хубави резултата. Целта при мъжете е влизане в топ 13, което ще подсигурява на България правото да взе участие с тим на Световното състезание през есента.

Утре своята подиум подготовка ще създадат участничките при дамите - Палома Спиридонова и Никол Стоименова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР