Националният отбор по футбол на Босна и Херцеговина ще играе

...
Националният отбор по футбол на Босна и Херцеговина ще играе
Коментари Харесай

Уникален гаф издаде тактиката на Петев преди дебюта му

Националният тим по футбол на Босна и Херцеговина ще играе против Финландия във групировка 4-1-4-1 в дебюта на Ивайло Петев като селекционер на тима. Това стана ясно, откакто фотография на българския експерт и новия президент на футболната федерация Вико Зелкович разкри тактиката на състава, оповестяват локалните медии.

Кадърът, оповестен и в формалния уебсайт на асоциацията демонстрира дъска със схемата на игра зад тила на двамата. В Босна са уверени, че българинът ще заложи на един нападател, а по всяка възможност това ще е капитанът Един Джеко. В първите квалификации отборът гостува на Финландия и приема Франция, а сред двата мача играе контрола с Коста Рика.

„ Преди всичко бих желал да подчертая страхотната атмосфера в националния тим. Селекторът има положителна сила, която ни предава и на нас. Вярвам, че ще извлечем най-хубавото и ще се върнем вкъщи с позитивен резултат ", разяснява бранителят Саниша Саничанин.

Дебютът на родния експерт идва в миг, когато Босна и Херцеговина е в серия от четири следващи загуби и без триумф от 2019-а.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР