Националният отбор на България завърши по доста неубедителен начин квалификациите

...
Националният отбор на България завърши по доста неубедителен начин квалификациите
Коментари Харесай

България завърши квалификациите с равенство в Люксембург

Националният тим на България приключи по много неоснователен метод квалификациите на Мондиал 2018, откакто направи тъждество 1:1 при гостуването си на Люксембург.

Двубоят бе без значение за „ лъвовете “, които изгубиха и теоретични шансове за класиране на шампионата в Русия след загубата си от Франция в събота, само че представянето на възпитаниците на Петър Хубчев против един от непретенциозните тимове в Европа бе разочароващо.

Срещата в херцогството стартира доста неприятно за родните национали, откакто още в 3-та минута Оливие Тил изведе домакините напред. Българските играчи играха доста едва до почивката и имаха късмет да се отдръпват единствено с един гол пасив след края на първото полувреме.

През втората част „ лъвовете “ се активизираха и в последните 30 минути натиснаха своя противник, което даде резултат в 68-та минута, когато Ивайло Чочев се разписа с глава след центриране на Спас Делев. До края на дуела България имаше още няколко благоприятни условия за гол, само че не съумя да ги осъществя и в последна сметка за първи път в историята си не съумя да победи Люксембург, след 13 следващи победи против този противник.
По този метод националният ни тим завърши квалификациите за Мондиал 2018 на 4-то място в своята група А с актив от 13 точки. В другите мачове от групата Франция победи Беларус с 2:1, а Холандия надделя Швеция с 2:0. „ Петлите “ приключват преди всичко в групата и се класира непосредствено за Световното състезание, до момента в който Швеция ще играе бараж. Холандия пропуща присъединяване на второ следващо огромно състезание. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР