Националният отбор на България записа пореден срамен резултат! Лъвовете загубиха

...
Националният отбор на България записа пореден срамен резултат! Лъвовете загубиха
Коментари Харесай

Не сме брали такъв срам след погрома от Англия в София!

Националният тим на България записа следващ неприличен резултат! " Лъвовете " изгубиха пагубно като домакини с 2:5 от Грузия в шампионата Лига на нациите, като бяха тотално надиграни от своя конкурент на " Хювефарма Арена " в Разград.

Родните национали позволяват повече от 4 гола за първи път от 14 октомври 2019 година насам, когато бяха разгромени от Англия с 6:0 на стадион " Васил Левски " в квалификациите за Евро 2020.

Оттогава " трикольорите " записаха и други тежки провали, само че с малко по-приемливи резултати - Унгария (1:3), Швейцария (1:3; 0:4).

Двата маркирани гола против грузинците няма по какъв начин да заличат позора от позволените 5 попадения от селекцията на Вили Саньол.

Точно в това се показва срамът - да загубиш по подобен метод от тим, който на хартия е по-слаб и упованията са точно ти да излезеш като краен победител.

При отбори като гореизброените (Англия, Швейцария, Унгария) горчилката от изразителните провали още веднъж я има, несъмнено, само че там играят футболисти, състезаващи се в най-хубавите европейски шампионати, което до известна степен смекчава събитията.

Само след 3 дни на " лъвовете " им следва нов мач от Лигата на нациите. Тимът би трябвало да се вдигне по допустимо най-бързия метод, като това ще се случи без непрекъснат селекционер след подадената оставка от Ясен Петров.

Георги Иванов - Гонзо ще изведе България против абсолютния новобранец в групата Гибралтар. За жал има безпокойство, че различен тим може да се окаже в тази роля.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР