Националният отбор на България ще играе пред над 65 000

...
Националният отбор на България ще играе пред над 65 000
Коментари Харесай

Унгарците готвят пъкъл за националите на Пушкаш Арена

Националният тим на България ще играе пред над 65 000 души утрешния си мач от квалификациите за Евро 2024. Гостуването на Унгария на “Пушкаш Арена ” ще бъде пред цялостни трибуни, откакто все още са останали единствено 2000 налични билета от 67-хилядния стадион в Будапеща.
 Лечков: Отиваме да гоним дивото в Унгария Лечков: Отиваме да гоним дивото в Унгария
Последно националният ни тим е играл пред сходна численост по трибуните през 2019 година, когато на гостуването ни на “Уембли ” на Англия имаше над 82 000 души. Преди това през 2016 на “Стад дьо Франс ” против Франция хората на стадиона също към 65 000 души.
 Селекционерът на унгарците: Кръстаич смени тактиката си и това донесе загуба на България Селекционерът на унгарците: Кръстаич смени тактиката си и това донесе загуба на България
“Стадионът сигурно ще бъде цялостен или съвсем цялостен. Преди малко ревизирах в системата, в която се продават билети и видях, че са останали към 2000 билета. До началото на мача сигурно няма да има налични. Естествено ще има някаква буферна зона отделена към българските последователи, които ще дойдат, само че мисля, че ще има над 65 000 души на срещата ”, сподели за sportal.bg сътрудника Бенче Бабяк от sportal.blikk.hu.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР