Националният отбор на България по волейбол за жени загуби от

...
Националният отбор на България по волейбол за жени загуби от
Коментари Харесай

Жалко! Волейболните ни националки преклониха глави пред Германия

Националният тим на България по волейбол за дами загуби от Германия с резултат  1:3  (22:25, 25:21, 23:25, 21:25) в мач от Група С на Мондиал 2022. 

В първия гейм България стартира страхливо и към момента се усещаше терзанието. Все отново българските волейболистки демонстрираха някои положителни неща и потвърдиха опциите си във втория гейм, който направляваха от самото начало. Елица Атанасийевич, капитанът на националния ни тим по волейбол, блестеше и в офанзива и в отбрана. Много добър втори гейм изигра и Нася Димитрова, която бе непреодолима стена в блокадата. " Лъвиците " завоюваха втория гейм с 25:21.

В третия гейм началото на Германия беше ужасно, като волейболистките на Витал Хейнен поведоха с 5:0 и съумяха да поддържат една добра преднина до края на гейма. В четвъртия гейм пък нашите волйеболистки започнаха доста мощно и поведоха с 6:1, а резултата стигна до 11:6, само че в средата на гейма пристигна непредвиден спад в играта на България и скоро резултата беше 16:16. Волейболистките на Германия се възползваха от неуверената игра на " лъвиците " и се откъснаха напред. Германия завоюва третия сет с 25:21, макар че България водеше през множеството време.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР