Националният отбор на България по плажен футбол ще се опита

...
Националният отбор на България по плажен футбол ще се опита
Коментари Харесай

Национали стартират тежки битки в Италия за елитната група

Националният тим на България по плажен футбол ще се опита да се изкачи в най-престижната Дивизия А на плажния футбол по време на финалите на Европейската лига в Терачина, Италия. Турнирът ще се организира от 14 до 17 септември.

Всички най-интересни мачове, в това число и четирите на родните ни национали, ще се излъчат директно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. 

България попадна в група А на Дивизия Б дружно с Естония, Румъния и Гърция. Нашите футболисти откриват шампионата на 14 септември, четвъртък, с мач против Естония от 10:45 часа сутринта. На идващия ден от 13:15 часа се изправят против Гърция.

Българите завършват груповата фаза в събота с мач против северните ни съседи от Румъния с начален час 10:45 сутринта. И трите дуела ще се предават директно по Mtel Sport 1. В група Б на същата дивизия са тимовете на Англия, Молдова, Турция и Унгария.

В неделя, 17 септември, са финалните четири плейофа за систематизиране на местата в крайното класиране на Дивизия Б. Шампионът ще бъде излъчен след пряк конфликт сред тимовете, оглавили двете предварителни групи. Прякото лъчение по Mtel Sport 1 започва в 10:45 часа.



Паралелно с шампионата на Дивизия Б, в Терачина ще се състои и конкуренцията в Дизивия А. Мачовете, които ще дефинират първенеца в плажния футбол на Европа, ще се излъчват директно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР