Националният отбор на България по футбол достигна ново дъно! Селекцията

...
Националният отбор на България по футбол достигна ново дъно! Селекцията
Коментари Харесай

На дъното сме! Нова срамна загуба за футболните национали!

Националният тим на България по футбол доближи ново дъно! Селекцията на Младен Кръстаич загуби с 0:2 от Литва в мач от квалификациите за Евро 2024 на ст. " Васил Левски ". Двата тима бяха единствени без победа в групата. Поражението ни закотви на последното място, а виковете " Оставка! " започнаха още след първия гол.


България имаше леко преимущество на терена през първата част. Но в 42-ата минута халфът Андриан Краев получи втори жълт картон и бе изпъден. Футболистът на Левски направи недодялан фаул против Ласицкас и разумно бе изпъден от основния рефер.

Секунди по-късно Литва поведе в резултата. Лекиатас се пребори с Виктор Попов и откри Пиюс Ширвис, който от близка отдалеченост порази вратата на Иван Дюлгеров – 0:1.

Десет минути след началото на второто полувреме Литва удари за повторно. Юстас Лацикас откри Ширвис в пеналта и по хубав метод с плонж футболистът на Литва вкара за 0:2.

В 75-ата минута Иван Дюлгеров подари топката на Паулаускас, който комбинира с Ласицкас. Последният остана очи в очи с вратаря и прати топката в мрежата. Голът обаче не бе зачетен поради засада в хода на нападението.

Така „ лъвовете “ се озоваха на дъното в групата и не престават без победа. В първия си мач на националния стадион „ Васил Левски “ след двугодишно спиране, отборът на Младен Кръстаич изигра следващия си слаб дуел в квалификациите, което съвсем несъмнено ще докара до разлъка със сръбския селекционер. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР