Националният отбор на България допусна загуба с 1:4 (0:2, 1:0,

...
Националният отбор на България допусна загуба с 1:4 (0:2, 1:0,
Коментари Харесай

България завърши със загуба участието си на Световното по хокей

Националният тим на България позволи загуба с 1:4 (0:2, 1:0, 0:2) от Тайван в последния си мач от международното състезание по хокей на лед за юноши до 18 години в Дивизия II, група " В ", което се организира в София.

Поражението остави българския отбор на четвърто място в крайното класиране с 6 точки, колкото имат още тимовете на Тайван и Австралия. Азиатският отбор е трети поради по-добрата си голова разлика в директните дуели с двата противника, до момента в който " кенгурата " са пети.

В мача с Тайван единственото попадение за българския отбор осъществя Александър Кожухаров, който се разписа минута преди края на втората третина. За отбора от Източна Азия точни бяха И-Сян Хао, Чун-Юан Чън, Хао-Чън Као и Ян-Лун Лин.

Победителят в шампионата ще стане явен по-късно довечера, когато в самобитния край един против различен излизат отборите на Нидерландия и Китай. До момента и двата тима имат по четири победи в четири мача. Спечелилият срещата ще получи промоция за група " А " на дивизия II през идната година

В по-долната дивизия III от следващата година ще играе отборът на Белгия, който приключва шампионата в Зимния замък с пет загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР