Националният отбор на България до 21 години посреща днес Словения

...
Националният отбор на България до 21 години посреща днес Словения
Коментари Харесай

Младежите се нуждаят от задължителни три точки срещу Словения

Националният тим на България до 21 години посреща през днешния ден Словения в мач от група 9 на европейските квалификации. Двубоят е доста значим за младежите ни, които към момента имат теоритични шаносве да играят на финалите през 2019 година в Италия и Сан Марино, в случай че се преборят най-малко за втората позиция в крайното класиране и стигнат до бараж. Първата крачка в тази посока би трябвало да бъде направена през днешния ден, а за задачата те би трябвало да търсят наложителен триумф, с цел да съкратят изоставането си от този противник.

Срещата със Словения на “Трейс Арена” обаче се обрисува да бъде изклюително сложна. Съперникът сега се намира на 2-ото място във краткотрайното класиране в нашата група с 5 точки повече от нашия отбор. Гостите в Стара Загора се чака да излязат пределно мобилизирани да си тръгнат с трите точки, които значително ще им подсигуряват най-малко второто място в крайното класиране в групата.

Селекционерът Тони Здравков има дребни проблеми към състава и те са главно в средата на терена, където ще липсва контузеният Серкан Юсеин. Мястото му евентуално ще заеме намиращият се в добра форма състезател на Етър Чавдар Ивайлов, който ще си партнира с Антонио Георгиев и Наско Милев. В предни позиции наставникът евентуално ще заложи на Антонио Вутов, Кирил Десподов и Божидар Краев. В отбрана пък се чака да работят Мартин Костадинов, Стефан Велков, Венцислав Керчев и Ангел Лясков. Колебония има за вратарския пост, където Здравков ще избира сред Николай Кръстев и Даниел Наумов.

Европейски квалификации до 21 години, група 9:

БЪЛГАРИЯ - СЛОВЕНИЯ

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ: Кръстев, Костадинов, Велков, Керчев, Лясков, Георгиев, Ивайлов, Милев, Краев, Десподов, Вутов

СЛОВЕНИЯ: Юрхар, Станкович, Липушчек, Чесек, Глиха, Фактич, Пишек, Жужек, Кухар, Крамарич, Ожболт

Стадион: “Трейс Арена”, Стара Загора
Съдия: Ставрос Манталос (Гърция)
Начало: 18:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР