Националният осигурителен институт разкрива от днес временна гореща телефонна линия

...
Националният осигурителен институт разкрива от днес временна гореща телефонна линия
Коментари Харесай

Гореща телефонна линия за пенсионерите

Националният застрахователен институт разкрива от през днешния ден краткотрайна гореща телефонна линия за пенсионни съвещания. На телефонен номер  02 926 11 11  и мобилен   0882 187 111  ще се дава информация за настоящите промени в пенсионното законодателство, правото на пенсия и опциите за пенсиониране.

Допълнителната телефонна линия Национален осигурителен институт открива, с цел да отговори на многото въпроси след преизчисляването на пенсиите от 25 декември предходната година с по-високия коефициент за стаж. Справки с персонални данни няма да се правят.

На въпросите ще дават отговор специалисти по пенсионни въпроси.

Така се надгражда услугата, която се дава от контактния център на институцията на Единния телефонен номер  0700 14 802 .

Обаждането на новите краткотрайни телефонни номера е по цени, според самостоятелния проект на лицето за диалог в съответната мрежа, а позвъняването в контактния център от закрепена мрежа е на цената на един градски диалог за цялата страна.

През предходната година позвъняванията в контактния център са били 192 хиляди. Най-много са били въпросите за болнични и майчинство – една трета.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР