Националният авиопревозвач „България Ер“ пренасочва полетите си към света на

...
Националният авиопревозвач „България Ер“ пренасочва полетите си към света на
Коментари Харесай

„България Ер“ пусна билети от 40 евро в посока

Националният авиопревозвач „ България Ер “ пренасочва полетите си към света на любовта с изкушаващи промоции на самолетните билети до всички свои директни дестинации. До 16 февруари всеки, който желае да подари на себе си и половинката си сантиментално пътeшествие за Деня на влюбените, или просто възнамерява идващото си пътешестване може да го направи на специфична цена с „ България Ер “ и акцията " Любовта те кара да летиш ".

Полетите от София до античната Атина са на супер цени от 40 евро за еднопосочен билет, а до Виена - градът, в който се преплитат музика, изкуство и романтика, стартират от 49 евро еднопосочно и от 88 евро в двете посоки. И то с включени 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, спомагателна дамска чанта или чанта за преносим компютър, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

Авиокомпанията има и особено предложение за влюбените, които желаят да усетят величието на Русия. От 220 евро в двете направления стартират цените на билетите сред София и новата дестинация на „ България Ер “ Санкт Петербург. Срещу 209 евро пък може да бъде запазен двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата съветски града са включени с изключение на ръчен багаж, по този начин и чекиран куфар до 23 кг, паралелно с всички останали похвали от превозвача.

На атрактивни цени са и билетите до два от най-магнетичните града в Италия – страната на любовта. В рамките на промо акцията от 49 евро стартират полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим. Изключително преференциални предложения има и за полетите на " България Ер " до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за някои от най-красивите и сантиментални градове на Испания. Повече детайлности може да откриете на уеб страницата на самолетната компания www.air.bg. Всички билети, закупени в границите на промоцията, могат да бъдат употребявани за пътувания, почнали до 30 юни 2020 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР