Националната верига по мини волейбол „Малки великани” за Купата на

...
Националната верига по мини волейбол „Малки великани” за Купата на
Коментари Харесай

Започва второто издание на „Малки великани” за Купата на Булстрад

Националната верига по мини волейбол „ Малки великани” за Купата на Булстрад започва за втора поредна година, като първите срещи за зона „ София” ще се състоят на 29 и 30 октомври в зала „ Христо Ботев” в София.



През 2019 веригата ще се организира в 8 града през месец октомври/ноември, като се чака да се включат над 800 деца от 100+ учебни заведения от цяла България. Записванията на учебните заведения към този момент започнаха, а идващото събитие е във Велико Търново на 6 ноември. До финала в град Разлог остават квалификации още в зони Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив.



Традиционно, в националната верига по мини волейбол за Купата на Булстрад вземат участие смесени тимове, девойки и момчета, от 5 и 6 клас. И тази година уредниците са подготвили страхотни изненади за участниците, специфични посетители на събитията, а огромната премия ще бъде състезателен лагер.

“Малки великани” е дълготрайна самодейност в поддръжка на дейния и здравословен метод на живот на подрастващите и в интерес към развиването на волейбола. Националната верига по мини волейбол се реализира с поддръжката и съдействието на Българска федерация по Волейбол и локалните общини.

Необходимите документи за присъединяване в “Малки великани” и програмата на събитията по дни и градове, са оповестени на www.malkivelikani.bg.

За вести към самодейността, събития и спомагателна информация, следете на www.malkivelikani.bg и почитател страницата Малки великани във Фейсбук.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР