Националната служба за охрана е деполитизирана военизирана служба за сигурност

...
Националната служба за охрана е деполитизирана военизирана служба за сигурност
Коментари Харесай

НСО не иска да я обвързват с партийни интереси, благодари на агентите си за работата им на Шипка

" Националната работа за защита е деполитизирана военизирана работа за сигурност и изрично се противопоставяме на всички опити НСО да бъде обвързвана с партийни ползи, планове и дейности. "

Това обявиха през днешния ден от НСО в известие до медиите, в опит да отговорят на нападките към службата откакто министър председателят Кирил Петков бе уцелен със снежни топки от последователи на " Възраждане " по време на честванията за 3 март на " Шипка ".

Невъзможността на НСО да се оправи със обстановката провокира неодобрение от дейностите на сътрудниците, а министърът на превоза - Николай Събев, даже изиска оставката на шефът Емил Тонев. Според Събев министър председателят и ръководителят на Народното събрание били изцяло уязвими и даже попита дали не е имало взаимни дейности сред НСО и " Възраждане ".

Днес от службата са безапелационни, че са деполитизирани и че не желаят да бъдат замесвани с политически кавги.

" Ръководството на Националната работа за защита показва признателност на своите чиновници, които с професионалното си държание способстваха за преодоляване на възникналното напрежение и съгласно своите пълномощия не позволиха да се стигне до нежелани произшествия по време на честванията на Националния празник ", пишат още от НСО.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР