Националната банка на Рас Ал Хайма – едно от седемте

...
Националната банка на Рас Ал Хайма – едно от седемте
Коментари Харесай

Банка от ОАЕ стана поредният спонсор на "Барселона"

Националната банка на Рас Ал Хайма – едно от седемте арабски емирстваq стана сътрудник на " Барселона ", оповестиха от клуба. RAKBANK ще бъде спонсор на каталунците за идващите три години с алтернатива за удължение на партньорството с още две.

Двете страни подписаха контракт на стадион " Камп ноу ", като изпълнителният шеф на " Барселона " Оскар Грау изрази задоволството си. Той посочи обстоятелството, че клубът продължава да ускорява известността си в Азия и най-много на Арабския полуостров.

В рамките на контракта ще бъдат основани няколко нови продукта и общи марки сред двете страни. RAKBANK даже ще пусне платинени дебитни и кредитни карти. Клиентите на банката, които са и почитатели на " Барселона ", пък ще имат разнообразни благоприятни условия да гледат обичания си тим, както и други преференции.

" ОАЕ е страна, която доста обича футбола, а " Барселона " е един от най-големите клубове в света, тъй че това партньорство е с големи мащаби ", сподели ръководещият шеф на банката Фредерик де Мелкер.

Двете страни необявиха параметри по контракта. Наскоро стана ясно, че " Барселона " е клубът, който получава най-вече пари от спонсори, откакто през предишния сезон си обезпечи контракт с японската компания " Ракутен ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР