Национална сигурност не се гради с ежедневна смяна на позицията.

...
Национална сигурност не се гради с ежедневна смяна на позицията.
Коментари Харесай

Радев от Ню Йорк към Борисов: Национална сигурност не се гради със смяна на позицията

„ Национална сигурност не се гради с ежедневна промяна на позицията. Важно е дълготрайното, ясно обмисляне ”. Това обръщение изпрати президентът Румен Радев към премиера Бойко Борисов от Ню Йорк, предава Нова телевизия.
Репликата беше част от разногласието за новите изтребители, които страната ни би трябвало да закупи. В понеделник министър-председателят изрази подозрение, че „ Грипен”-ите не са най-хубавият избор.

„ Искам да припомня на премиера, че ресурсите са у него, само че и отговорността е у него”, сподели още Радев от американския град, където дойде в понеделник, с цел да взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации.

На специфична гала президентът връчи награди на локален прокурор и на лейтенант, член на кюрдските управляващи в Ирак, организирали опозиция против ИДИЛ. Радев призна, че това е първия път, в който поставя папионка.

Президентът ще бъде посетител и на обичайния банкет, който американското първо семейство дава за участниците в събранията на Организация на обединените нации. Все още не е ясно дали Радев ще има опция да беседва с Тръмп, въпреки и за малко. Насрочена публична среща сред двамата няма.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР