Националите на Сърбия претърпяха поражение на старта на финалната фаза

...
Националите на Сърбия претърпяха поражение на старта на финалната фаза
Коментари Харесай

Никола Гърбич: Ще бъде трудно срещу Франция, но не се страхуваме

Националите на Сърбия претърпяха проваляне на старта на финалната фаза на Лигата на нациите, откакто отстъпиха на Бразилия с 0:3 гейма в дуел от група А. Ето какво споделиха след мача старши-треньорът на " репрезентация " Никола Гърбич и капитанът Марко Ивович:

" Вторият гейм беше единственият, в който бяхме близо. Не е изненада, че бразилците играха по метод, по който да компенсират отсъствията в тима. Мисля, че мачът щеше да се развие по друг метод, в случай че бяхме спечелили втория гейм. Бях отчаян от играта ни в третата част - изглеждаше като че ли просто я доигравахме. Единствената ни опция да се класираме напред е да победим Франция с 3:0 или 3:1, което ще бъде мъчно. Но не се опасявам. "



" Разочароващо е - имахме късмет да реализираме добър резултат, само че не бяхме задоволително съществени и направихме доста неточности. Всичко е допустимо в живота и в спорта, тъй че ще би трябвало да излезем на терена със стопроцентова централизация и с цялостна мощ, с цел да победим Франция ", съобщи капитанът на " плавите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР