Националистическата проруска партия “Възраждане“ изкара стотина свои привърженици на протест

...
Националистическата проруска партия “Възраждане“ изкара стотина свои привърженици на протест
Коментари Харесай

“Възраждане“, таксиджии и майки омешаха протестите си

Националистическата проруска партия “Възраждане “ изкара стотина свои последователи на митинг пред Министерския съвет в сряда, незабавно след оповестяването на новите противоепидемичните ограничения. Там хората на Костадин Костадинов се сляха с протестиращите против инкриминирането на противозаконните транспорти таксиметрови водачи. На същото място е издигната и протестната шатра на майките на деца с увреждания от " Системата ни убива ", които също се включиха в демонстрацията.

Протестиращи от “Възраждане “ крещяха: Борисов, срам! Оставка и затвор! “.Според националистите министър председателят Борисов няма право нито да затваря, нито да отваря страната, защото бил нелегитимен.

Някои от стачкуващите се пробваха да предизвикат към конфликти полицейския кордон пред Министерския съвет. Опитът да се пробие кордона бе елементарно отхвърлен.

Майките от “Системата ни убива” хвърлиха черна димка към входа на Министерски съвет.

След това към 50-60 души се реалокираха пред постройката на Министерството на здравеопазването, където продължиха освиркванията и виковете за оставка. Спряно бе за малко придвижването на трамваите и колите в сектора към църквата " света Неделя ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР