„Национален бизнес форум 2017” ще провокира родния бизнес и българското

...
„Национален бизнес форум 2017” ще провокира родния бизнес и българското
Коментари Харесай

„Национален бизнес форум 2017” провокира родния бизнес и европредседателството

„ Национален бизнес конгрес 2017” ще предизвика родния бизнес и българското европредседателство като търси допирните им точки. Бизнес събитието на годината събира представители на Европейската комисия, на Европейския парламент, на българското държавно управление, посланици, локални и европейски бизнес организации и търговски камари. На 16 ноември в хотел „ Хилтън” те ще дискутират върху “Предизвикателства и благоприятни условия пред бизнеса по време на Българското председателство на Съвета на ЕС”.

Председателството като основен стадий в доближаването на народите, стопанските системи и политиките на Балканите, насърчаването на предприемачеството, банковото и трансграничното банково финансиране, различните източници на финансиране, единният европейски и единният дигитален пазар, както и достъпът до квалифицирана работна ръка, са единствено част от тематиките на конференцията

Събитието се провежда от Сдружение за подкрепяне на дребния и междинния бизнес - Обединени бизнес клубове (ОБК) със специфичната поддръжка на “Изпълнителна организация за поощряване на дребни и междинни предприятия” (ИАНМСП) и “Българска организация за инвестиции” (БАИ) при Министерството на стопанската система.

”Целта на форума е да чуе гласа и на представителите на дребния и междинния бизнес, и на европейския хайлайф, и на българския, тъй че всички дружно да очертаем ефикасни общи бизнес политики”, съобщи Веселин Халачев, ръководител на ОБК. Той издаде в задатък, че министър Лиляна Павлова към този момент е удостоверила наличието си на събитието.

Еврокомисарят по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел ще направи особено послание към участниците във форума. Мария Габриел изрично декларира своята съпричастност и ангажираност към проблемите на бизнеса у нас и нуждата от популяризирането на положителни практики в навечерието на европредседателството.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР