Националът ни Александър Колев заяви, че днешният успех срещу Танзания

...
Националът ни Александър Колев заяви, че днешният успех срещу Танзания
Коментари Харесай

Алекс Колев: Важна победа, която ще ни даде повече увереност

Националът ни Александър Колев съобщи, че днешният триумф против Танзания с 1:0 е доста значим, защото с него " трикольорите " прекъсват отрицателната си серия без победа от година и половина.

" Най-накрая значима победа, която ще даде повече убеденост на футболистите. Тежък мач, съперникът играеше с дълги топки, правеше груби влизания. Труден мач. Съперникът ни играеше на контри. В днешно време не знам да има лесни мачове. Контролирахме играта през по-голямата част от времето. За подценяване не бих споделил, че е ставало дума. Не успяхме да намерим път към гола през първото полувреме. През второто се отвориха и вкарахме победния гол.

Не най-хубавият мач за България, само че е значима успеха. Поздравихме се за трите точки. Азербайджан е много по-сериозен тим. Половината им футболисти играят в Карабах, които видяхте какво направиха с Байер Леверкузен. Всичко зависи от нас. Дано тази победа ни вкара малко повече убеденост. От година и пет месеца нямахме победа. Със сигурност на всички пада една тежест. Имаме доста положителни футболисти, не мисля, че имаме неприятен тим. Надявам се на победа и добра игра.

За мен е значимо да се раздаваме. Кой вкарва - е различен въпрос. Какво да пожелая на почитателите? Да имат малко повече самообладание. Имаме нов треньор и в предходните два мача против Унгария и Сърбия показахме положително лице. Днес отново победа. Да седят зад тима ", съобщи Колев след инспекцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР