Националът на България Михаил Александров ще пътува на 15 юли

...
Националът на България Михаил Александров ще пътува на 15 юли
Коментари Харесай

Мишо Александров се надява да остане в Арсенал

Националът на България Михаил Александров ще пътува на 15 юли за Тула, където се надява да възобнови контракта си с съветския Арсенал, научи Sportal.bg. Бившият състезател на Лудогорец се възвръща от тежка контузия на лявото коляно. Преди повече от година Александров скъса връзки по време на мач в Русия, след което претърпя интервенция в Германия. През зимата му беше открит Циклоп синдром, какъвто имаше футболистът на Рома Кевин Строотман, което провокира нова намеса. Навършилият преди по-малко от месец 30 години футболист се възвръща в София, защото треньорът на Арсенал Игор Черевченко не желал трайно контузените играчи на отбора, които не могат да взимат присъединяване в контролите, да пътуват на подготвителния лагер в Австрия

 Уговорката сред управлението на съветския отбор и Мишо Александров е той да се върне в Русия, с цел да мине обстойни прегледи. Ако всичко е наред с коляното, се чака Арсенал да предложи нов договор на българина. " Имах позвънявания от други клубове, на които съм споделил, че ще ми трябват още 20 дни, с цел да бъда изцяло подготвен, само че също по този начин, че Арсенал е приоритет за мен. Аз и фамилията ми свикнахме в Тула и се усещаме добре. Ще забележим какво ще се случи. Имам извършени диалози с шефовете, само че най-важното е да съм жив и здрав и всичко да е наред с коляното ", показа Александров пред Sportal.bg.
 България - Босна и Херцеговина @@@

Александров, който е петкратен първенец на България с Лудогорец, както и отличник на Полша с Легия (Варшава) дойде в Тула през зимата на 2017 година, като е изиграл близо 40 мача, в които има едно попадение. През предишния сезон Арсенал за първи път в своята история се класира в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР