Националът на България Александър Лазаров спечели титлата на турнира на

...
Националът на България Александър Лазаров спечели титлата на турнира на
Коментари Харесай

Тенисистът Александър Лазаров – за успехите и предизвикателствата

Националът на България Александър Лазаров завоюва купата на шампионата на червени кортове от ITF в София. Българинът победи във крайна румънеца Влад Данчу от Румъния с 2:0 сета.В особено изявление за предаването „ Социална мрежа” по той описа повече за триумфите и провокациите му в тениса.

„ Не е елементарно да спечелиш такива шампионати. Винаги съм бил на мнение, че изключително по-ниските категории са по-трудни, тъй като изискванията са по-различни”, разяснява Лазаров.

Тенисистът показа, че тази година е била доста прочувствена за него, най-много отвън корта. „ Случиха се неща, които никой не беше планувал. В началото на година изгубих баба ми и дядо ми. Тогава бях на шампионат и някак си не го усетих, сега, в който се случи, само че го претърпях в следствие. Имаше моменти, в които не бях добре, не ми се играеше и надлежно нямах положителни резултати”, описа той.

„ Не бях удовлетворен от себе си и се наложи да обърна доста внимание на душeвността и нещата отвън корта. Постепенно започнах да си намирам играта и да бъда благополучен. Стигнах до извода, че когато човек е благополучен, нещата се получават. Щастието може да се откри в разнообразни аспекти и намериш ли го, животът е по-лесен”, добави Александър Лазаров.

Целия диалог гледайте във видеото
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР