Национал и Септември завършиха 1:1 в среща от 14-ия кръг

...
Национал и Септември завършиха 1:1 в среща от 14-ия кръг
Коментари Харесай

Национал и Септември не се победиха в дербито на кръга при 15-годишните

Национал и Септември приключиха 1:1 в среща от 14-ия кръг на Елитната група до 15 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на НСА и предложи доста борба, съпроводена с положителни отигравания. 

След единствено две минути игра вратарят на гостите Иван Кехайов се наложи да избавя прекрасен удар по диагонала на Виктор Илиев. Последваха положителни минути за Септевмри. 

Малко откакто измина четвърт час игра Венислав Михайлов лиши топката в центъра на терена, напредна, след което изведе Йордан Аталъков, а той откри резултата. 

Домакините дадоха отговор в края на полувремето, когато прекрасен изстрел от директен свободен удар на Кристиян Горянов бе зрелищно избавен от стража на септемврийци. 

През втората част Национал подвигна темпото и стигна до равнене в 44-ата минута. Отново основно настоящо лице бе капитанът им Кристиян Горянов, който след независим пробив прати топката в мрежата. 

Домакините пробваха да завоюват дуела в края, само че офанзивите им бяха добре спирани от отбраната на Септември. Гостите можеха да завоюват и всички точки в края, само че прекрасен удар на Димитър Челебиев мина на сантиметри от вратата. 

Така срещата приключи без победител, което дава късмет на Лудогорец да усили преднината си на върха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР