Натоварената програма на си казва думата и днес тимът едва

...
Натоварената програма на си казва думата и днес тимът едва
Коментари Харесай

Борусия извади късмет срещу надъхан съперник

Натоварената стратегия на си споделя думата и през днешния ден отборът едвам стигна до точка при визитата си на - 2:2. Така след 10 мача “жребците” остават отвън топ 6, като са със единствено една победа в последните четири кръга в немския хайлайф.

Тимът на Фрайбург изигра може би най-силния си мач до момента, насочи цели 22 удара към вратата, вкара два гола, удари две греди, само че в края отново не стигна до успеха. За последно съставът победи в първия кръг от сезона и по тази причина в този момент е на крачка от рисковата зона.

разтресе гредата на в 16-ата минута, само че гостите имаха шанса да поведат. Това се случи в 23-ата, когато прониза вратаря по диагонала. Фрайбург изравни в 32-ата посредством Филип Лайнхарт.

Четири минути след подновяването на играта изведе домакините напред от дузпа, само че секунди по-късно Аласен Плеа изравни с ювелирно осъществяване.

До края по-добрите благоприятни условия бяха за футболистите в алено и в 78-ата страничният дирек попречи на Грифо да забие трети гол.

Бундеслига 10 кръг, събота 5 декември  Фрайбург 2:2краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР