Наточената версия на всъдехода Cadillac Escalade не само ще бъде

...
Наточената версия на всъдехода Cadillac Escalade не само ще бъде
Коментари Харесай

Новият Cadillac Escalade-V е най-бързият и мощен всъдеход

Наточената версия на всъдехода Cadillac Escalade освен ще бъде най-бързата, само че ще стане и най-скъпата в историята на Escalade. Моделът с префикс V ще получи същия мотор, който се инсталира на Chevrolet Camaro ZL1 и Cadillac CT5-V Blackwing.
Говорим за мотора V8 6.2 от серията LT4. С този мотор Cadillac Escalade-V ще може да форсира от 0 до 100 км в час за 5 секунди. Подчертаваме, че това е предварителна информация, защото от марката към момента не са разкрили формалните данни.
Същото важи и за мощността на автомобила. Според слуховете най-наточеният Escalade ще развива 640-660 конски сили. Но това към момента не е несъмнено. Промените, които към този момент са известни, са свързани с модифициран външен тип и усъвършенстван интериор.

Външният тип на новия Cadillac Escalade-V се разграничава от досегашното потомство с нова предна ризница, по-голяма радиаторна решетка, задна ризница с така наречен симулиран дифузьор, както и с четири изпускателни тръби и с извънредни джанти.

Що се отнася до интериора, сега има единствено една фотография. Затова може единствено да се гадае по какъв начин ще наподобява от вътрешната страна наточеният Cadillac
Цената? Също незнайна или по-скоро няма публична информация. Но поради другите клюки, считаме, че в Съединени американски щати най-бързият и мощен всъдеход надали ще може да се купи по-евтино от 130-140 хиляди $./Факти
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР