Наталия Кобилкина е поредната звезда, която сподели кадри от лятната

...
Наталия Кобилкина е поредната звезда, която сподели кадри от лятната
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина си показа прелестите по бански

Наталия Кобилкина е следващата звезда, която показа фрагменти от лятната си отмора в Instagram. Известната сексоложка сега разпуска със фамилията си в морския курорт Марбела, Испания.

37-годишната рускиня качи няколко горещи фотоси, на които театралничи по бански.

" Мокри и щастливи... Винаги тьрсих баланс жена-съпруга-майка-терапевт-приятел-дъщеря-сестра и имам вяра, че съм на прав път…. Как при вас е салдото? ", написа звездата в обществената мрежа.

Не е загадка, че сексоложката е доста щастлива със брачна половинка си Такис Дретакис, от който има наследник - Филип, който се появи на бял свят през 2019. Наталия и предприемачът се ожениха през 2017 на гръцкия остров Скиатос. Наскоро тя разкри, че харесва красиви мъже и той дава отговор на условията ѝ за външен.

Публикуваме думите ѝ от Instagram без редакция:

" Потвърдено Наскоро осознах, че постоянно съм обичала красиви мъже, имам тази взаимозависимост от моята майка) и тя обича красавци и татко ми неповторимо хубав мъж. Имам приятелки, които умерено вършат компромис с визия, в случай че той обаче притяжава парите, триумфа или просто добър човек. За мен това постоянно е било мъчно. Красиви мъже, както и красиви дами имат много минуси. Факт. Обаче все пак обичам високи и хубави мъже, и по тази причина подобен и съм си избрала:)) С какво би ми било мъчно да направя компромис: алкохол и опиати, експанзия, заболявания, душевен растройства, ограничавания на моята независимост и… размера също от голяма важност:)) "

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР