Наталия Гуркова обори слуховете, че мафията на ЮАР я е

...
Наталия Гуркова обори слуховете, че мафията на ЮАР я е
Коментари Харесай

Вдовицата Наталия Гуркова с пръстен за $500 хил.

Наталия Гуркова обори слуховете, че мафията на ЮАР я е принудила да се откаже от наследството, което й се поставя като вдовица на черногорския търговец на диаманти Джордже Михалевич

За Мис България не е от изключително значение дали ще получи известна сума от положението на починалия си брачен партньор, защото приживе той се погрижил за нея тя да е обезпечена до живот. Вдовицата на черногорския предприемач неотдавна се завърна в общественото пространство. От траура съумя да я измъкне различен мъж. Режисьорът Стилиян Иванов я убеди да застане пред камерата му за взаимния онлайн план, в който Гуркова се изявява в ролята на водеща.

Съвзела се от нещастието, Наталия към този момент обхожда медиите, въпреки да заобикаля тематиката за трагичната гибел на своя обичан, писа „ Ретро “.

Дори и да не получи и 1 $ от наследството на Михалевич, Гуркова има забележителна сбирка от диаманти, един от които сподели по време на последната си изява по БТВ преди няколко дни. Вместо брачната халка върху безименния пръст на дясната й ръка грее извънредно солиден елмаз.

Според осведомени бижуто е единствено прашинка в сбирката на Мис България. Преди години, на сватбата й с Михалевич, всеки един от гостите получи елмаз за спомен от младоженците. Твърди се, че най-чистите диаманти черногорецът не е пускал в комерсиалната мрежа, а е подарявал на брачната половинка си.

Скъпите блага през годините Гуркова пази в банков трезор, като се счита, че те са на стойност близо $10 милиона. Специалисти позволяват, че диамантът върху ръката й може да коства половин милион $.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР