Наталия Футекова е сред водещите лектори на икономическия форум Business

...
Наталия Футекова е сред водещите лектори на икономическия форум Business
Коментари Харесай

Наталия Футекова е сред водещите лектори на икономическия форум Business Excellence 2022


Наталия Футекова е измежду водещите лектори на икономическия конгрес Business Excellence 2022, който събира международни и национални бизнес водачи, които ще споделят своя опит в постигането на най-високите стопански резултати на фирмите, в които работят или ръководят. Събитието ще се организира на 21 март в зала EFE на хотел Маринела в София, където вечерта ще се състои и формалната гала по връчването на премиите „ Компания на годината “.

Икономическия конгрес Business Excellence е целодневно събитие, което има за цел да подчертава върху новаторски модели за ръководство на бизнеса и да подкрепи предприемачеството. Акцентът тази година ще бъде върху бизнес превъзходството. То се свързва с използването на изключителни практики в организацията и постигането на високи резултати - интегрирана селекция от сполучливи практики, посредством които да развием бизнеса до най-хубавото, което може да бъде. Тези практики са се трансформирали в модели за това по какъв начин би трябвало да действа една организация от международна класа.

Опита си с всички присъстващи ще показа доцент доктор Наталия Футекова, която е ръководещ сътрудник на ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес програмен продукт. Тя съчетава сполучливо предприемаческата кариера в областта на технологиите с академичната и научна активност, както и с дейното присъединяване в просветителни и други публични дела. През 2015 година основава ERP Academy – новаторски план на компании от ERP сектора в България, които сплотяват старания за да създадат висшето обучение по-близко до действителните потребности на бизнеса, а бъдещите фрагменти оптимално готови за пазара на труда в областта на бизнес мениджмънта и ИТ.

Заради своя дълготраен опит в бизнеса и образованието, както и редица триумфи, които реализира с годините, Наталия Футекова постоянно е мечтан преподавател на доста събития, по време на които се среща с младежи, които въодушевява да открият своето предопределение и да поемат по верния път за себе си. Сред последните й участия е лекцията, която изнесе в едно от българските издания на международния формат TEDx, която може да бъде забелязана в формалния YouTube канал на американската организация, следван от над 16 милиона индивида от разнообразни точки на света.

Икономическият конгрес Business Excellence цели да помогне на бизнеса да разпознава благоприятни условия за усъвършенстване, да се концентрира върху ROI (Return on investment) индикаторите и да разкрие капацитета за бъдещо организационно развиване. Присъстващите ще имат опция да чуят онлайн и лектори като Том Куигли, Пламен Петров, Детелина Смилкова, Илияна Търнина, Георги Александров и други водещи специалисти, които ще споделят с тях потребни познания и опит.

Още информация за Business Excellence 2022 можете да откриете на адрес https://awards.companyoftheyear.eu/bg/

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи зауправление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в създаването, внедряването иподдръжката на такива решения. Компанията има характерен опит и приключени планове всегментите търговия на едро и дребно, печатарска промишленост, хранително-вкусова индустрия,текстил, транспортна активност и други. ERP.BG има развита мрежа от профилирани сътрудници:бизнес консултанти по внедряване, dev сътрудници за развойна активност и основаване на приложения,както и висококвалифицирани експерти от експертен отдел.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР