Настояваме американските бази на българска територия да бъдат премахнати. Това

...
Настояваме американските бази на българска територия да бъдат премахнати. Това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов пред протестиращите: Американските бази на българска територия да бъдат премахнати

Настояваме американските бази на българска територия да бъдат отстранени. Това сподели проф. Костадин Костадинов, водач на партия „ Възраждане “ пред протестиращите.

„ Днес работата на Народното събрание стартира с четене на декларация от „ Демократична България “, в която американските петоколонници от Демократична България упорстваха за няколко неща – упорстваха България изрично да се намеси в спора, изпращайки военна и по всякакъв начин друга помощ. И настояха България да покаже своята решителност да се включи по този метод във военния спор като изгони и съветския дипломат от България. Американските петоколонници сега се пробват да убедят своите спонсори, че са им правилни, че няма да предадат техните ползи, а няма да пазят нас българите. Нашият министър-предател споделя България е НАТО, НАТО е България “, изясни Костадинов.

„ В момента единственото нещо, което стопира хората в тази постройка насреща да гласоподават следващия акт на национално изменничество са всички вие тук сега на площада, съобщи Костадинов. „ Националните предатели са страхливци, тези които ги крепят не са тук, тях ги крепят само непознатите сили и непознатите войски в България. “

Всички в Комисията по защита гласоподаваха единомислещо, без „ Възраждане “, американските бази да останат, тъй като съгласно българския министър на защитата и съгласно българската министърка на външните работи, американските бази са поръчител за националната сигурност. Ако няма бази, националната ни сигурност ще пострада. Това, което ние от Възраждахме казахме, че не националната сигурност на България ще пострада, в случай че няма бази, тяхната сигурност ще пострада “, безапелационен беше Костадинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР