Настоящият световен шампион в супер-средна категория в професионалния бокс Саул

...
Настоящият световен шампион в супер-средна категория в професионалния бокс Саул
Коментари Харесай

Канело даде откровеното си мнение за братята Пол

Настоящият международен първенец в супер-средна категория в професионалния бокс Саул Канело Алварес разкри какво е откровеното му мнение за ютубърите Джейк и Логан Пол, които от няколко години се изявяват и като боксьори.

Канело е бил предизвикван от по-малкия от двамата братя (Джейк) в предишното, само че не изрази недоволството си от това. Той съобщи, че е по-скоро апатичен към тях.

“Братята Пол могат да вършат каквото си изискат. Аз нямам проблем с тях. Това, което виждам, е че притеглят повече почитатели към бокса ”, разяснява 32-годишният боксьор пред “Roobet ”.

Джейк Пол има шест победи и една загуба на кръга. Поражението му сред въжетата е нанесено от единствения професионален боксьор против който се е изправял - Томи Фюри.  Джейк държи победи над някогашните ММА бойци Тайсън Уудли и Бен Аскрен. Неговият брат Логан Пол има две равенства и една загуба, само че може да се похвали, че единият от дуелите му е против живата легенда на бокса Флойд Мейуедър.
 Флойд Мейуедър: Логан оцеля, което си е победа за него Флойд Мейуедър: Логан оцеля, което си е победа за него
Дори и в миналото да се случи по този начин, че Канело да кръстоса ръкавици с някой от братята Пол, то това ще се случи откакто Алварес се изправи против Джон Райдър този уикенд. Канело и Райдър би трябвало да премерят сили на 7-и май, неделя, към 06:00 часа българско време. Феновете на бокса от Европа могат да следят битката с абонамент към спортната платформа DAZN.
 Кой е британецът, който ще се опитва против Канело този уикенд? Кой е британецът, който ще се опитва против Канело този уикенд?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР