Настоящият договор на Малдини изтича на 30 юни и имаше

...
Настоящият договор на Малдини изтича на 30 юни и имаше
Коментари Харесай

Паоло Малдини остава в Милан

Настоящият контракт на Малдини изтича на 30 юни и имаше подозрения дали той ще продължи да работи на " Джузепе Меаца ", като се говореше, че има разминаване във вижданията за развиването на клуба сред него и новите притежатели. Изглежда обаче в тези информации няма нищо правилно, защото се чака Малдини да преподпише до 2024 година. Същото ще стори и другият шеф с изтичащ контракт - Рики Масара.

Малдини е имал много положителна среща с новия притежател Джери Кардинале по-рано през месеца. Там е станало ясно, че той ще има опция да укрепи отбора за новия сезон, без значение от лимитирания трансферен бюджет.

Милан към този момент изпусна една от огромните си цели за лятото. " Росонерите " желаеха Свен Ботман от Лил, само че Нюкасъл предложи по-висока оферта и съумя да го вземе в редиците си. Сега на " Джузепе Меаца " се надяват да не се повтори същия сюжет с Ренато Санчес, за който също се водят интензивни договаряния, само че се приказва, че португалецът е получил по-добро предложение от Пари Сен Жермен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР