Настивникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов изказа съмнения, че Втора

...
Настивникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов изказа съмнения, че Втора
Коментари Харесай

Ботев : Срещу Царско село отборите излизат с юноши и резерви

Настивникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов изрече подозрения, че Втора лига е предрешена в интерес на Царско село. Треньорът на врачани разгласи, че тимовете излизали с юноши и запаси против директния им съперник за първото място.

“Имената на съдиите стават ясни 2 дни преди изиграването на мачовете. Сега научих, че съдията Пеетър Григоров, който ни “помогна” да не победим в Ловеч, ще управлява идващия мач на нашия конкурент Царско село. Дано не е премия за пирноса му! Ние ли сме толкоз елементарни, или ни вършат на такива, или провинцията нищо не значи, когато отсреща е столицата? Бих желал навръх този факт да се обърне внимание.

Не знам дали премията на този рефер е да свири мач на директния ни съперник. Истината е, че той не ни даде да играем футбол в Ловеч. Поне 20 минути от 90-те бяха изгубени в нарушавания, осъществяванията им и други номера.

Това, че играят на максимума против нас, е добре. В такива срещи футболистите израстват и се вижда кой какво може. А против съперника ни се появяват тимове, формирани от юноши или запаси. Да, правилно е, че времето е грипаво, само че чак пък толкоз! Апелирам към всички тимове във Втора лига: Нека играем феърплей, тъй като решаването на мачове по непочтен метод не води до нищо положително. Сигурно доста хора ще ме подлагат на критика, ще кажат: “Ти от кой момент си във футбола, не знаеш ли, че ги ива тези неща?” Но като мълчим, не оказваме помощ на футбола в България да се развива”, сподели Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР