Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели очакванията си преди утрешния

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели очакванията си преди утрешния
Коментари Харесай

Алегри: Би било чудесно постижение да играем на финала в Будапеща

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри показа упованията си преди утрешния първи конфликт със Севиля от полуфиналите на Лига Европа.

„ Изправяме се против клуб, който е спечелил Лига Европа шест пъти. Съперникът ни има опит и постоянно остава в играта. Ще се нуждаем от ужасно показване на следващия ден. Това е полуфинал, който ще бъде комплициран. Трябва да се възползваме оптимално от слабостите на съперника. Бремер има мускулна отмалялост, не помня къде тъкмо. Мисля, че в бедрото, тъй че няма да бъде разполагаем. Останалите играчи са добре. Беше наслаждение да следя вчерашната подготовка. Трябва да бъдем въодушевени, да играем на финала в Будапеща би било отлично достижение “, разяснява Алегри на конференцията си преди утрешното домакинство против андалусийците.

Той също по този начин призна, че ще му бъде доста мъчно при избора на титулярен състав поради моментното положение на неговите играчи. „ Целият тим се усеща добре и по тази причина ще ми е мъчно да избера състава. Тези, които играят по 15-20 минути, също оказват помощ на съотборниците си. Ето, Душан Влахович вкара против Аталанта, тъй че запасите ще имат опция да оказват помощ на отбора на следващия ден. Необходимо ни е същото отношение от мачовете с Аталанта, Лече и Болоня, знаейки, че в Севиля са спечелили доста титли и по тази причина би трябвало да ги почитаме. Анхел Ди Мария? Той знае какво би трябвало да направи в елиминационните дуели. Нуждаем се от положителни резултат и показване “, продължи наставникът.

Алегри беше помолен да приказва за информациите за допустимо ново наказване за Ювентус поради финансовите облаги на клуба, както и за расистките обиди от почитатели на Аталанта против Влахович. „ Не знам какво ще се случи. Вече имаме ризница и нищо не може да ни повлияе. Един път денят е черен, различен път е жълт. Всички приказват и си мислят, че знаят всичко, само че ние станахме по-силни. Сега ни предстоят тези конфликти в Лига Европа и четири мача в Серия " А ". Обидите против Влахович? Все още не съм приказвал с него за това. Разбирам, че не е прелестно да те наскърбяват на расистка основа, само че е по-добре да ги игнорираш и да оставиш виновните лица да санкционират провинилите се “, добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР