Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че има две въпросителни

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че има две въпросителни
Коментари Харесай

Киеза под въпрос за реванша със Спортинг

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че има две въпросителни за утрешния дуел против Спортинг и едната от тях е присъединяване на Федерико Киеза и дали той ще стартира като титуляр. “Бианконерите ” гостуват в Лисабон в реванш от четвъртфиналите на Лига Европа. Първата среща приключи 1:0 за италианците, само че противникът им пропусна няколко доста чисти положения в Торино.

Алегри разяснява и обжалването на наказването на клуба с отнемане от 15 точки в шампионата: “Очакваме присъдата. Знехме, че през днешния ден е значим ден. Когато стане ясна, ще я останим настрани и ще се концентрираме върху мача ”.

“Надяваме се да стигнем до полуфиналите. Това е значима цел, само че е и лесна, тъй като Спортинг в профил Арсенал и към този момент сподели против нас какъв брой е добър ”, добави експертът. Той даде информация и за положението на играчите: “Шчесни е добре, както и Рабио, който тренира пълноценно. Имам едно подозрение в халфовата линия и едно в нахлуване. Едното от тях е Киеза, само че ще реша на следващия ден ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР