Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че Душан Влахович остава

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че Душан Влахович остава
Коментари Харесай

Влахович остава под въпрос за мача с Интер, призна Алегри

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че Душан Влахович остава под въпрос за дербито с Интер поради своята травма. Той обаче посочи, че ще разполага с възстановението от контузиите си Анхел Ди Мария и Бремер.

“Утрешният мач е значим и това е прелестен мотив за игра. Единственото подозрение е към Влахович, който към момента не е 100% подготвен. Утре ще реша за него. Сутринта ще забележим дали е добре. Ако това е по този начин, ще го оставя на пейката. В противоположен случай няма потребност да крещя някой, който не може да играе. Ди Мария и Бремер ще бъдат разполагаем. Федерико Киеза ще играе в част от дуела. Беше приятна изненада да го видя по какъв начин се оправя толкоз добре. Все още не съм избрал титулярния състав, само че ще бъде друг мач от този с Пари Сен Жермен, тъй като Интер са друг вид конкурент. Не знам дали Леонардо Бонучи и Ди Мария са подготвени да стартират, ще преценим всичко на следващия ден заран.

Това е значим мач - Дербито на Италия, което постоянно го прави специфичен. Ще се опитаме да преобърнем наклонността против Интер, тъй като предишния сезон не спечелихме нито един от четирите дуела посред ни. Това обаче няма да бъде елементарно, тъй като те са доста мощен тим физически, както и с богат опит. Ще бъде значимо да победим, само че сезонът е дълъг и има още доста точки за печелене. Срещу ПСЖ бяхме по-концентрирани и спокойни. Въпреки че липсваха опитни футболисти, които трябваше да бъдат основата на състава, открихме млади играчи, на които можем да разчитаме ”, разяснява Алегри на днешната си конференция.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР